Duo Songbirds
duo songbirds Anna Rantanen - laulu
Piia Kärnä - piano

duo songbirds
Duo Songbirds ja yksi Tampereen
parhaimmista flyygeleistä.
Anna ja Piia esiintymässä Tampereen Pikkupalatsilla. Kuvaajana Ville Nikula.

Duo Songbirds on kahden nuoren ammattimuusikon ihana yhdistelmä. Laulaja Anna Rantanen on erittäin kaunisääninen sekä taitava muusikko joka tunnetaan myös Picnic with Lulu- yhtyeen kantavana voimana eli lauluntekijänä, laulajana sekä pianistina. Piia on vuorostaan viihdepianismille omistautunut musiikin ammattilainen joka keikkailee päätyökseen erilaisissa tilaisuuksissa pianistina. Yhdessä laululintuset ovat keikkailleet jo pari vuotta yritysjuhlissa, häissä sekä muissa yksityistilaisuuksissa. Nykyään Duo keikkailee säännöllisesti myös Tampereen Paapan kapakassa.

Duo Songbirdsin repertuaari on mahtavan monipuolinen, siihen kuuluu jazzhittejä kuten Fly me to the moon ja Misty sekä Perdido mutta myös Beatlesiä, Elvistä, musikaalisävelmiä, tangoja, Abbaa ja paljon muuta! Anna laulaa sujuvasti myös ranskaksi joten Edith Piaffin parhaat hitit kuuluvat ilman muuta myös kokoelmaan. Annan laulukielten laajennuttua portugaliin on ohjelmistoa kasvatettu myös pehmeästi soljuvalla bossa novalla. Koko ajan kehittyvään repertuaariin voi myös vaikuttaa toivomalla kappaleita eri tilaisuuksiin.

duo songbirds Duo Songbirds sopii hyvin esiintyjäksi niin yritystilaisuuksiin kuin yksityisjuhliinkin. Dynaaminen duo on todella monipuolinen orkesteri sillä sitä voi pitkin iltaa hyödyntää välillä soolona, välillä duona. Pianisti voi viihdyttää illallisen taustalla ja sitten laulajan astuttua kuvaan duo voi tanssittaa yleisöä. Näinollen häävalssit onnistuvat myös mainiosti ja pikkujouluissa koko illan tanssittaminen käy kevyesti kasvatettuna versiona eli Trio Songbirdinä jolloin kuvioon astuu mukaan kontrabasisti.
Anna ja Piia ovat iloisia ja energisiä esiintyjiä,
joilla riittää myös herkkyyttä tunnelmallisiin tilaisuuksiin
muistotilaisuuksista häihin.