Duo / Trio Songbirds

duo songbirds

Anna Katariina ja Piia ovat iloisia ja energisiä esiintyjiä, joilla riittää myös herkkyyttä tunnelmallisiin tilaisuuksiin muistotilaisuuksista häihin.

Anna Katariina – laulu
Piia Kärnä – piano
Aimo Laitamo – kitara, laulu

Duo Songbirds on kahden nuoren ammattimuusikon ihana yhdistelmä. Laulaja Anna Katariina on erittäin kaunisääninen sekä taitava muusikko joka myös säveltää omaa musiikkiaan. Piia on vuorostaan viihdepianismille omistautunut musiikin ammattilainen joka keikkailee päätyökseen erilaisissa tilaisuuksissa pianistina. Yhdessä laululintuset ovat keikkailleet jo useita vuosia yritysjuhlissa, häissä sekä muissa yksityistilaisuuksissa. Duon voi myös bongata keikalta Tampereen Paapan Kapakassa.

duo songbirds

Duo Songbirds ja yksi Tampereen parhaimmista flyygeleistä Pikkupalatsilla.

Duo Songbirdsin repertuaari on mahtavan monipuolinen, siihen kuuluu jazzhittejä kuten Fly me to the moon ja 20-luvun riemukkaita melodioita kuten Side by side. Repertuaarista löytyy myös Beatlesiä, Elvistä, musikaalisävelmiä, tangoja, Abbaa ja paljon muuta! Anna laulaa sujuvasti myös ranskaksi joten Edith Piaffin parhaat hitit kuuluvat ilman muuta myös kokoelmaan. Annan laulukielten laajennuttua portugaliin on ohjelmistoa kasvatettu myös pehmeästi soljuvalla bossa novalla. Koko ajan kehittyvään repertuaariin voi myös vaikuttaa toivomalla kappaleita eri tilaisuuksiin.

Kitaristi-laulaja-monilahjakkuus Aimo Laitamon myötä duosta on tullut myös Trio Songbird.  Tuoreen musiikinopettajan ja lauluntekijän taitava kitarointi ja laulutaidot mehustavat orkesterin saundia yhä herkullisemmaksi. Trio sopii hyvin esiintyjäksi niin yritystilaisuuksiin kuin yksityisjuhliinkin. Dynaaminen trio on todella monipuolinen orkesteri sillä sitä voi pitkin iltaa hyödyntää välillä soolona, välillä duona sekä triona. Pianisti voi viihdyttää illallisen taustalla ja sitten laulajan sekä kitaristin astuttua kuvaan trio voi tanssittaa yleisöä. Näinollen häävalssit onnistuvat myös mainiosti ja pikkujouluissa koko illan tanssittaminen sujuu helposti. Keikoille voi siis tiedustella niin duoa kuin trioakin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Trio Songbirds keikalla Katajanokan Kasinolla.

Facebook
YouTube
Instagram