Duo Songbirds

duo songbirds

Anna Katariina ja Piia ovat iloisia ja energisiä esiintyjiä, joilla riittää myös herkkyyttä tunnelmallisiin tilaisuuksiin muistotilaisuuksista häihin.

Anna Katariina – laulu
Piia Kristiina – piano

Duo Songbirds on kahden valoisan ammattimuusikon ihana yhdistelmä. Laulaja Anna Katariina on erittäin kaunisääninen sekä taitava muusikko ja  laulukieliä Annalta löytyy  peräti viisi! Piia on vuorostaan viihdepianismille omistautunut musiikin ammattilainen joka keikkailee päätyökseen erilaisissa tilaisuuksissa pianistina sekä säveltää uutta musiikkia useille eri artisteille. Yhdessä laululintuset ovat keikkailleet jo useita vuosia yritysjuhlissa, häissä sekä muissa yksityistilaisuuksissa.

duo songbirds

Duo Songbirds ja yksi Tampereen parhaimmista flyygeleistä Pikkupalatsilla.

Duo Songbirdsin repertuaari on mahtavan monipuolinen, siihen kuuluu jazzhittejä kuten Fly me to the moon ja 20-luvun riemukkaita melodioita kuten Side by side. Repertuaarista löytyy myös Beatlesiä, Elvistä, musikaalisävelmiä, tangoja, Abbaa ja paljon muuta! Anna laulaa sujuvasti myös ranskaksi joten Edith Piaffin parhaat hitit kuuluvat ilman muuta myös kokoelmaan. Annan laulukielten laajennuttua portugaliin ja espanjaan on ohjelmistoa kasvatettu myös pehmeästi soljuvalla bossa novalla sekä muutamalla salsaballadilla. Koko ajan kehittyvään repertuaariin voi myös vaikuttaa toivomalla kappaleita eri tilaisuuksiin.

Dynaaminen duo on todella monipuolinen orkesteri sillä sitä voi pitkin iltaa hyödyntää välillä soolona, välillä duona. Pianisti voi viihdyttää illallisen taustalla ja sitten laulajan astuttua kuvaan duo voi jälleen esittää varsinaisia toivekappaleita tai vaikka tanssittaa yleisöä.

Facebook
YouTube
Instagram