LIVEMUSIIKKI RAVINTOLOISSA

Pianomusikki ravintola Astorissa

Perinteikkäässä Tampereen Keskustorin laidalla sijaitsevassa ravintola Astorissa on soinut livepiano jo kahdenkymmenen vuoden ajan! Ohjelmatoimisto Piano & Viihde on järjestänyt Astoriin pianomusiikin vuodesta 2007. Taitava viihdepianisti viihdyttävää ruokailijoita sekä baarin asiakkaita aina perjantaisin ja lauantaisin klo 17-21.

Ravintolassa kuullaan vaihtuvilta viihdepianisteilta monipuolisesti kevyttä musiikkia jokaisen soittajan omalla persoonallisella tyylillä. Pianistilta saa ja voi toivoa spontaanisti toivekappaleita illan aikana! Pianisti voi myös osallistua syntymäpäiväjuhiin tai muiden Astorissa vietettävien juhliin säestäjänä. Astorin tilavasta ja tyylikkäästä Aleksi-salista löytyy myös akustinen piano joten salin tilaisuuksiin voi myös tilata pianistin.

1050piiaylhlt-1_pieni


 Livemusiikki Paapan Kapakassa

Paappa Music Bar tai tuttavallisemmin Paapan Kapakka tunnetaan ympäri Suomea livemusiikistaan, jota on tarjolla seitsämän iltaa viikossa! Maanantaisin Paapassa viihdyttää usein viihdepianisti tai laulajapianisti. Soitto alkaa tuolloin klo 20. Tiistaisin lavalla nähdään esimerkiksi kitaraduo tai jazztrio. Loppuviikkoa kohti bändin kokoonpano yleensä kasvaa ja jazzin lisäksi kuullaan myös bluesia tai svingiä. Paappa on keskeisen sijaintinsa lisäksi tullut tunnetuksi aina ilmaisesta sisäänpääsystään sekä rennosta ilmapiiristä ja mukavasta palvelustaan!

Piia17

Facebook
YouTube
Instagram