Maarit Aura

rautanetlaajari_058Mezzosopraano Maarit Aura on paitsi näyttävä ilmestys myös monipuolinen musiikin ammattilainen. Hän on valmistunut musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiasta pääaineenaan laulu ja laulupedagogiikka. Tällä hetkellä hän valmistelee väitöskirjaa vokologian, eli ihmisäänen tutkimuksen alalta Tampereen yliopistossa.

Maarit Auran tausta on klassisessa musiikissa, mutta hänen äänensä taipuu myös rytmimusiikin eri genreihin. Hänen klassinen ohjelmistonsa sisältää laajan valikoiman taidelauluja ja aarioita useilla eri kielillä. Rytmimusiikin saralla Maarit tykkää laulaa erityisesti pop-, rock- ja metallimusiikkia. Maaritin sydäntä lähellä ovat erityisesti suurista tunteista kertovat balladit. Maarit myös säveltää ja sanoittaa itse metallimusiikkia.

Maarit on esiintynyt sekä ooppera-areenoilla, teattereissa, kirkkokonserteissa sekä yritysten ja yksityishenkilöiden juhlissa. Maaritin ja Piianistin Duo MetalliMuusat esittää metalliklassikoita sensuelleina laulu-ja  pianosovituksina. Maarit esiintyy myös kitaristi Mika Sihvosen kanssa. Tämä duo soveltuu erityisesti paikkoihin, joissa ei ole käytössä pianoa. Halutessasi voit toivoa myös suurempaa kokoonpanoa.

Luonteeltaan elämäniloinen Aura on suosittu laulunopettaja. Hän valmentaa laulajia aloittelijasta ammattilaiseen.
Vaikka Maarit vaalii myös tieteellistä näkökulmaa laulunopetuksessaan, on hänelle silti tärkeintä välittää oppilailleen laulamisen ja esiintymisen riemua.

rautanetlaajari_053

Facebook
YouTube
Instagram