Lauluyhtye PINKIT HINKIT – hersyviä tositarinoita naisen elämästä

cropped-ph12.jpgMikä on riemukas ja rempseä, elegantti ja hullunkurinen yhtä aikaa? Sellainen, joka laulaa sointuisasti äänissä elävästä elämästä acapellana, ilman taustahälyä aiheuttavia soittimia?

No se on tietysti tamperelainen Lauluyhtye Pinkit Hinkit! He esittävät enimmäkseen omilla sovituksilla ja lyriikoilla höystettyjä tunnettuja pop-ja iskemäkappaleita omalla ilmeikkäällä tyylillään acapellana. Yhtye laulaa enimmäkseen suomeksi mutta repertuaaria löytyy myös englanniksi. Pinkit Hinkit on viihdyttänyt tamperelaista yleisöä jo kymmenen vuoden ajan mitä erilaisimmissa tilaisuuksissa häistä firman pikkujouluihin ja Tampere-päiviin asti.

Yhtye sopiikin  käytännössä mihin tilaisuuksiin vain, missä huumori on sallittua.  Yhtyeen naiset eivät ota itseään turhan vakavasti mutta musiikiin he kylläkin suhtautuvat suurella antaumuksella ja intohimolla. Tämän lauluyhtyeen esiintyminen on parhaimmillaan pienissä, intensiivisissä pätkissä jotka vangitsevat kuulijakunnan nauttimaan naisten huikeasta lavaenergiasta!

ph4-2keikka3

Facebook
YouTube
Instagram