Tanja Vähäsarja

Tanja_Vahasarja_promo1 (640x480)Tanja Vähäsarja on pohjoisen pop-iskelmäartisti. Tanja kilpaili The Voice of Finland -ohjelmassa menestyksekkäästi ja keikkailee ympäri Suomea duona ja bändin kanssa. Myös monissa muissa laulukilpailussa menestystä niittänyt Tanja teki pari vuotta sitten elämässään täyskäännöksen jättäen päivätyöt taakseen ja omistautui laulajan ammatille. Mukanaan tämä energinen artisti tuo keikoille rentoa, iloista meininkiä ja säpinää!

Single ‘Tuulena’ julkaistiin viime syksynä radiosoittoon ja uusi single “Kenen puolella” julkaistiin tänä kesänä Warner Musicin kanssa.

Tanjan duokeikoilla kitaristin tai pianistin kanssa fiilistellään ja bilebändi Goldfingerin kanssa taas pistetään show pystyyn! Tanjan ohjelmisto on nykypäivän pop-iskelmää ja kevyen rokin helmiä. Cover-osastolta löytyy muun muassa Jenni Vartiaista, Eriniä, Kaija Koota, Kirkaa, Eppuja, Leevareita ja Haloo Helsinkiä. Goldfingerin keikoilla Tanjalta ja välillä yhteismusisointina myös miessolistilta voi kuulla mm. Bon Jovia, Dingoa, Coldplayta, jopa James Bond-tunnareita! Keikoilla pirskahtelevaa menoa, suuria tunteita ja huumoria riittää!

goldfinger-juliste_a2 (730x800) promokuva tanja vahasarja 2

 

Facebook
YouTube
Instagram